Over mij

Als klein meisje was ik altijd al aan het lezen en schrijven. Als ik een opstel moest schrijven van 2 pagina’s, schreef ik er eentje van meer dan 8 pagina’s. Elke dag schreef ik wel in mijn dagboek.

Ik ga me heel oud voelen als ik dit schrijf, maar toen internet net een beetje op gang kwam, had ik al mijn eerste website waar ik mijn verhalen deelde.

En lezen? Lezen deed ik non-stop. Ik nam mijn boek overal mee naartoe. Ik verslond ze. Niet alleen boeken gingen overal mee naartoe, maar ook mijn camera.

Ik begon met het fotograferen van natuur en steden. Later begon ik steeds meer interesse te krijgen in foodfotografie en productfotografie.

Het verbaasde dan ook niemand dat ik in 2015 een serieuze blog begon, om schrijven en fotografie te combineren. Mede door mijn blog ben ik mij ook heel erg gaan interesseren in marketing en social media. En na een aantal marketingfuncties in loondienst, was ik eruit. Ik ga verder in de marketing als freelancer!

De stap naar freelance

De stap naar het freelance leven vond ik niet makkelijk en het duurde dan ook (veel te) lang voor ik de stap zette. In september 2022 was het dan eindelijk zo ver. Ik schreef me in bij de KVK en ik begon. Eerlijk? Het is de beste keuze die ik heb gemaakt.

Ik ben iemand die flexibiliteit belangrijk vind. Vrijheid. Ik wil schrijven over wat ik leuk vind én ik heb afwisseling nodig in mijn werk. Daarom richt ik mij op verschillende gebieden: tekst, fotografie en grafisch vormgeven. Zo blijft werken voor mij iets waar ik mijn bed voor uit wil komen.

Een paar feitjes

over mij

9

Moeder van 2 katten, een puppy en heel veel planten (al vind ik het moeilijk om ze in leven te houden. DE PLANTEN!!! Niet de dieren, don’t worry)

9

Gek op koken (voor anderen tenminste), eten en recepten delen

9

Wonend aan zee, op het prachtige Scheveningen

9

Altijd bezig met mijn interieur, nieuwe creatieve hobby’s uitproberen en dromen over volgende reizen

9

Ik maak ook hele mooie dingen van epoxy, die ik verkoop. Allemaal met een spiritueel tintje, want astrologie en edelstenen vind ik super interessant

9

Schilderen is iets wat ik heel leuk vind, maar nooit doe. Tekenen doe ik wel steeds vaker én ik oefen met digitaal tekenen

9

Ik ontprikkel graag met een goede strand- of boswandeling of een aantal dagen in een huisje midden in de natuur. Gewoon even weg van de drukke stad

Kom in contact!

Ben je benieuwd of ik jou verder kan helpen? Daar komen we op één manier achter. Vul het formulier hieronder in of mail naar hallo@studioniki.nl.
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

2 + 10 =